Vóór, tijdens en ná Kerstmis

Van onze collectie geniet je vóór, tijdens en ná de kerst!

Kerstmis is on top of mind. Je winkel is misschien al helemaal of gedeeltelijk omgetoverd tot een kerstparadijs. Ben je toch nog op zoek naar mooie items? Het leuke aan onze potten, manden en decoratie items is dat jij en jouw klanten ervan kunnen genieten vóór, tijdens en ná de kerst. Het is maar net hoe je de pot, mand of schaal combineert met planten, droog-, kunst- of verse bloemen, kerstballen en –bomen. Het kan allemaal. En even wisselen na de kerst, is een easy job.

We hebben weer een aantal leuke suggesties voor je op een rij gezet:

Roman

De Romantic en Roman serie hebben door haar vorm en kleur een klassieke uitstraling. Met deze serie voeg je direct een vleugje romantiek toe aan je interieur. In combinatie met een kerstboom worden de XL potten ultieme eyecatchers, met de bijpassende lantaarns maak je het geheel helemaal af.

Roman Kerst

Emma Kerst

Emma

De ‘Emma’ potten zijn stoer én elegant tegelijk. Maak ze decoratief op met kerstballen en lint voor de kerst. Vervang dit na de kerst voor een leuke plant en je hebt altijd een prachtige eyecatcher in huis. De Emma potten zijn er in drie kleuren en in verschillende vormen en maten.

Kubu

Mega Collections beschikt over een grote collectie Kubu mandwerk en – decoratie. Kubu, ook wel Rattan genoemd, is een kwalitatief zeer goed materiaal. Het is 100% natuurlijk en heeft een warme uitstraling. En waarbij past deze warme uitstraling beter, dan bij kerst? De manden zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van je kleine of grote kerstboom, zowel binnen als buiten. Alle manden zijn aan binnenkant afgewerkt met PP lining. In de Quality Line potten is zelfs een plastic insert verwerkt. Met een versierde kubu krans aan de voordeur voelen jouw gasten zich extra welkom.

Kubu Kerst

 Bob Zinc Kerst

Bob Zinc

Met de zinken emmertjes uit de Bob collectie kun je alle kanten op. Hang ze als decoratief item aan je lamp, in je kerstboom of zet ze met een plantje op een leuke plek. De emmertjes zijn er in diverse maten, kleuren en vormen. Kortom varieer en decoreer voor de perfecte kerstsfeer.

Kobe

De houten schalen uit de Kobe lijn hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Ze zijn zeer geschikt om op te maken met planten, kunstbloemen en diverse decoratieve items. Denk bijvoorbeeld ook aan een prachtig tafelstuk voor de Kerst. De Kobe items zijn er vanaf een lengte van 25 centimeter tot maar liefst 100 centimeter.

Kobe Kerst

Enjoy your home! Geïnspireerd? Hier vind je onze hele collectie

 

Andere blogs