Decoratie - Enjoy your home!

Wij, van Mega Collections, zeggen niet voor niets ‘Enjoy your home’, we streven ernaar gezelligheid in huis, tuin, op balkon en terras beschikbaar te houden voor iedereen. Met deze decoratie items in jouw assortiment, is deze gezelligheid binnen handbereik van jouw klanten.Wandhangers

Een wand opleuken wordt een easy job met deze wandhangers. Voor een extra leuk effect kunnen op de plankjes accessoires en potjes met plantjes geplaatst worden. Geen zin om in je muur te boren? De kleine varianten zijn perfecte eyecatchers voor op je keukenblad, tafel of wandplank.

WanddecoratieKobe

Houten schalen

De houten schalen uit de Kobe lijn hebben een natuurlijke en warme uitstraling. Ze zijn zeer geschikt om op te maken met planten, kunstbloemen en diverse decoratieve items. Denk bijvoorbeeld ook aan een prachtig tafelstuk voor de Kerst. De Kobe items zijn er vanaf een lengte van 25 centimeter tot maar liefst 100 centimeter.


Manden op pootjes

Manden op pootjes, dé trend van het moment. We hebben dan ook 6 varianten ontwikkeld en je gaat ze zeker leuk vinden. Met de Lofty en Bam maak je elk saai hoekje in huis of op je terras in een handomdraai super sfeervol.

Lofty Green

 plateaus
Decoratiekrukjes en plateaus

Een plek in huis met accessoires maak je extra speels en sfeervol door decoratiekrukjes en plateaus te gebruiken. Nieuw in ons assortiment zijn de Shed Wooden items. Het boomschors geeft deze items extra veel karakter.

Vanzelfsprekend hebben we nog veel meer decoratieve items in ons assortiment. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een grote diversiteit aan beelden en kun je ook voor spiegels, opbergmanden, stoelen, krukjes en bijzettafeltjes bij ons terecht. 
Enjoy your home! 
Andere blogs