Zo sla je jouw winkelwagen op

Voorheen werd je winkelwagen slechts enkele dagen onthouden en alleen op de computer waarop je jouw winkelwagentje vulde. Tegenwoordig kun je jouw winkelwagen opslaan onder je account en bewaren zo lang je wilt. Daarnaast kun je voortaan een order voorbereiden op je laptop en later op een ander device (andere computer, mobiel, I-pad of laptop) je order aanvullen/wijzigen én plaatsen. Heel handig wanneer je op verschillende locaties werkt of wanneer je jouw collega nog even naar de bestelling wil laten kijken, alvorens je de bestelling plaatst.

5. Je kunt nu uitloggen 
6. Wanneer je opnieuw inlogt ga je naar je winkelwagen om de opgeslagen winkelwagen op te halen. Dit ziet er als volgt uit: 

Ophalen opgeslagen winkelwagen

7. Na het ophalen van je winkelwagen kun je verder werken aan je bestelling, zoals je gewend bent. Heb je wijzigingen aangebracht en wil je de bestelling nog niet direct plaatsen, sla de winkelwagen dan opnieuw op. 

Tips!

  • Wil je verder werken met je opgeslagen winkelwagen, haal dan altijd eerst je opgeslagen winkelwagen op. Items die je hiervóór in je winkelwagen plaatst worden verwijderd bij het ophalen van je winkelwagen.
  • Je kunt maar 1 winkelwagen tegelijkertijd opslaan. Sla je een nieuwe winkelwagen op, dan wordt de oude overschreven.
  • Wanneer je je winkelwagen opslaat wordt deze onder jouw account bewaard. Dit betekent dat, wanneer je nu inlogt op een ander device (andere laptop/computer/Ipad etc.) je op dit device verder kunt werken aan je bestelling. 

Lees ook: 

Zo plaats je een re-order 
Zo vind je een set op basis van een onderliggend artikelnummer 

Andere blogs