Lachend de lente tegemoet!

Allereerst willen we zeggen dat we hopen dat het goed met je gaat!
Over de hele wereld ervaren onze klanten deze tijd verschillend, wat we merken is dat veel van jullie, gelukkig, nog altijd druk bezig zijn. In landen waar de winkels dicht moeten blijven, worden producten verkocht via een webshop en wordt er hard gewerkt om het tuincentrum of de winkel helemaal klaar te maken voor het moment waarop “het” weer mag; klanten ontvangen!  

Veel consumenten snakken naar de lente en zoeken naar kleine toevoegingen in en om huis om alvast het lentegevoel te ervaren. Het liefst tegen een scherpe prijs! Wij hebben weer een aantal populaire suggesties voor jou en jouw klanten op een rij gezet. Hiermee ga je hoe dan ook lachend de lente tegemoet.

Met zinken items creëer je snel een vrolijke sfeer 

Zinken items zijn hartstikke handig om snel een vrolijke sfeer neer te zetten. Plaats ze met diverse plantjes in een groepje bij elkaar en je huis of tuin ziet er net weer even wat anders uit. Zo kom je de laatste wintermaanden door met een lach.

 Bob zink

Zinc old look

Zink vintage black

Met Linea potten geniet je pas echt optimaal van de eerste zonnestralen

Wat is er fijner dan in je tuin of op je terras genieten van de eerste zonnestralen? Juist; deze zonnestralen meepakken in een aangeklede tuin of terras! Want zeg nou eerlijk, zo aan het eind van de winter ziet de tuin er vaak een beetje treurig uit. Combineer de linea potten met vrolijk gekleurde bloemen en je hebt in een handomdraai een sfeervolle plek, waar je echt optimaal kunt genieten.

Linea diverse kleuren

Linea

Met deze manden hoef je niet te wachten op het voorjaar

Manden zijn door hun natuurlijke materiaal en uitstraling perfect om het voorjaar in huis te halen. In combinatie met bloembollen, zoals de krokus, hyacint of narcis is het voorjaarssfeertje snel gemaakt. Maar ook in combinatie met een helder groene plant zit je altijd goed.

Brava

Bobs Bush

Hayden ear

Bobs Chips

Verander van stijl met nieuwe binnenpotten

Tijdens de druilerige en koude dagen, en tijdens corona, verlangen we allemaal naar iets nieuws. Een paar kleine aanpassingen in je interieur kunnen wonderen doen. Door te kiezen voor nieuwe binnenpotten creëer je goedkoop én snel een nieuwe stijl. Dat maakt het vele binnen zitten een heel stuk leuker!

Bert potten

Sophia

Bella

Andere blogs