Jaarrond gezelligheid in huis!

Dat Kerst anders wordt dit jaar is inmiddels wel een feit. En dus is deze Kerst één ding nóg belangrijker dan alle andere jaren. Namelijk; gezelligheid in huis!
Gelukkig heeft Mega Collections heel veel potten,  manden, decoratie- en zink items waarmee iedereen thuis een prachtige Kerstsfeer kan creëren. En het leuke is, deze items blijven met een andere plant of opmaak ook in het nieuwe jaar zorgen voor sfeer in huis.

Binnen potten

Een sfeervolle binnenpot in jouw gewenste stijl, een kerstboompje en een paar kerstballen is alles wat je nodig hebt om een gezellige kerstsfeer te creëren. Na de Kerst ben je die leuke binnenpot nog lang niet beu en kunnen het boompje en de ballen plaatsmaken voor een mooie binnenplant.



Binnen potten

Houten items

Houten items in huis geven een natuurlijke en warme uitstraling. Daarnaast zijn ze erg leuk om op te maken tot een Kerststuk. En met wat eenvoudige aanpassingen in de opmaak heb je er ook na Kerst eindeloos plezier van.



Houten items vierluik

Bobs - manden

Je kerstboom of plant combineren met een mooie mand is altijd een goed idee! Wat denk je van deze sfeervolle 'Bobs' manden? De binnenzijde van de mand is voorzien van plastic, wat lekken voorkomt. 



Bobs manden

Zink - Vintage Green

Zinken emmers in de warme kleur vintage green staan prachtig bij het groen van een Kerstboom. Je kunt het zink combineren met andere potjes en houten items voor een afwisselend geheel. De emmers zijn geschikt voor buiten- en binnengebruik. Binnen raden we aan een waterdichte insert te gebruiken.



Zinc 3 luik

Loxley potten

Ook heel stoer zijn de houten Loxley potten. In groot en klein formaat geven ze niet alleen een warme en natuurlijke- maar ook een robuuste look. Ook deze potten zorgen jaarrond voor gezelligheid in huis!



Loxley 2 luik

Romantic

De Romantic en Roman serie hebben door haar vorm en kleur een klassieke uitstraling. Met deze serie voeg je direct een vleugje romantiek toe aan je interieur. De items zijn perfect te gebruiken als decoratief item op zich, maar laat je creativiteit de vrije loop, want opgemaakt zijn het ware eyecatchers. 


Andere blogs